Lid worden en/ of ligplaats huren

De haven van AvK is beschikbaar voor onze leden met motor- en zeilboten. Ook is het mogelijk om gedurende het zomerseizoen (en eventueel ook in de winter) een boot aan de wal neer te leggen.

Heb je interesse in een ligplek in de haven van AvK? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Vervolgens maken we als bestuur graag kennis met je en maken we je wegwijs in onze vereniging. Na het voldoen van de jaarlijkse contributie en eenmalig entreegeld bent je lid van AvK. Indien beschikbaar kom je nu ook in aanmerking voor een ligplek.

Als lid van de AvK vragen we ook inzet van de leden. Leden die een boot in de haven, of aan de wal hebben liggen, in de leeftijd van 18 tot de AOW gerechtigde leeftijd, dienen 2x 4 uur per jaar zich vrijwillig in te zetten voor de vereniging. Dit kan op allerlei manieren, zoals kantinedienst draaien of evenementen te organiseren.

Verdeling van ligplekken gebeurt naar datum inschrijving. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via secretaris@wsv-avk.nl

We hebben een keer per jaar een algemene leden vergadering (ALV). Als lid ontvang je hier een uitnodiging voor.

Onze locatie

J.P. Broekhovenstraat 42