Geachte gast, passant,

Namens het bestuur van de Elburger Watersportvereniging Admiraal Van Kinsbergen heet ik u van harte welkom in onze haven.

U kunt zich melden bij de havenmeester tussen 18:00 en 20:00 uur via telnr./ whatsapp 06-54747027.

Bij geen gehoor kunt u contact opnemen met de hulphavenmeester 06-41370595.

Naast de ingang van ons clubhuis staat een vitrine. In de kast naast deze vitrine liggen enveloppen waarin u het havengeld kan deponeren. Deze kunt u vervolgens deponeren in vakje naast de enveloppen.

Tevens kunt u betalen met de pin. Hiervoor dient u sowieso contact op te nemen.

Het toiletgebouw nabij het clubgebouw is voorzien van warm water en er is een douche aanwezig. Verderop het terrein treft u een toilet wat vrij toegankelijk is. Naast dit toiletgebouw kunt u het chemisch toilet lozen.

Voor de code van de toegangsdeur toiletgebouw kunt u contact opnemen na 18:00 uur. Kosten douchemuntje € 0,50

Tarieven passanten 2019:

Liggeld:                   € 1,25 /m1 per dag

Toeristenbelasting:  € 1,15 p.p.p.n.

De tarieven zijn berekend inclusief stroom

Ik wens u een prettig verblijf.

Met vriendelijke groet,

Steven van Triest, Havenmeester

De zeilvereniging ligt in de gemeente Elburg, Gelderland. Op ca. 5 minuten fietsen of een klein half uurtje lopen ligt het historische hanzestadje Elburg. Na de onverharde weg komt u op de J.P. Broekhovenstraat. Deze straat volgt u tot het kantoor van woningbouwvereniging Uwoon. Hier slaat u rechts af en na 150 komt u uit bij de haven. Halverwege de haven ligt de stad aan de linkerzijde.

De stad is bekend om zijn historische sfeer, de leuke winkeltjes en gezellige terrasjes en restaurants. In de zomermaanden zijn er diverse evenementen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-kantoor.

Onze eigen kantine is geopend op de laatste zaterdag van de maand vanaf 17:00 uur. In de zomerperiode streven wij er naar op elke zaterdag geopend te zijn.