Optikamp: inschrijfformulier

Elburg, april 2019

Beste zeilers,

Het Optikamp 2019 komt er aan!

Van 1 tot en met 3 mei organiseert de Elburger Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen wederom een zeilkamp voor Optimistzeilers, het Optikamp 2019!

Het beloven weer zeeheldende dagen te worden, met zowel een leerzaam dagprogramma, waarin we zoveel mogelijk zeilen, als een spannend en gezellig avondprogramma.

Mis het niet!

Het kamp begint op woensdag 1 mei. In de ochtend, vanaf 09.00 kunnen de tentjes worden opgezet en de boten worden gebracht. Vervolgens neemt iedereen afscheid van de ouders/ verzorgers, die jullie op vrijdag 3 mei weer komen halen.

Het kamp is geschikt voor beginnende zeilers, maar ook voor gevorderde en wedstrijd zeilers.

Elk jaar heeft het kamp weer een ander thema, dit jaar zal het thema ‘zeehelden’ zijn!  Voor de bonte avond mag iedereen kleren meenemen die met de zeehelden te maken hebben.

We overnachten in eigen tentjes op het terrein van de AvK, onder leiding van ervaren instructeurs.

Het kamp kost €70,-

Dit geld moet voordat het kamp begint, overgemaakt worden naar Postbank 1027708 t.n.v.: Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen.

Wil je meer weten? Neem contact op met Mark Staes.

Bij inschrijving ontvang je een e-mail met alle belangrijke informatie over het kamp.

Stuur het inschrijfformulier zo snel mogelijk op, doe dit tot uiterlijk 23 april:

We hopen dat je voor nu voldoende informatie hebt en we zien je graag op 1 mei!

Groetjes namens alle instructeurs van de Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen.

Inschrijfformulier Optikamp 2019

Voornaam                        :

Achternaam                     :

Adres                               :

Postcode en woonplaats   :

Telefoonnummer thuis      :

Mobiel nummer ouders

Bereikbaar tijdens kamp    :

Geboortedatum                :

Ziektekostenverzekering   :

Polisnummer                    :

Emailadres ouders            :