Knutselmiddagen groot succes!

Kijk eens wat een prachtig knopenbord de kinderen hebben gemaakt tijdens de knutselmiddagen. Op zaterdag 26 januari zijn we met een groep van 11 kinderen gestart met het knopenbord. Het thema was 'Hanzesteden' De kinderen kregen van Mark uitleg over de Hanzesteden en waar de naam AvK vandaan komt. Na deze uitleg gingen ze aan de slag met het bord.

Alle kinderen bedankt voor jullie enthousiasme!

2.jpg

Vervanging sloten

De sloten van het voor-, toegangs- en achterhek worden op 1 april a.s. vervangen. Bent u lid en heeft u een sleutel? Ruil deze dan kosteloos om op de volgende data:

  • Zaterdag 30 maart van 10.00 – 12.00 uur in het clubhuis

  • Donderdag 4 april van 19.00 uur tot 19.30 in het clubhuis

Een van de bestuursleden is aanwezig om u de sleutel te overhandigen.
 
Bent u een nieuw lid en wilt u graag een sleutel? U kunt deze op bovengenoemde data aanschaffen voor een eenmalig bedrag van € 30,-. Per 1 april a.s. kunt u niet meer met de huidige sleutel (die met die gaatjes) het terrein op en af.

nieuwe-sleutel-van-de-rechthoekige-vorm-met-kleine-gaatjes_318-54906.jpg

Informatiemiddag zeillessen jeugd en volwassenen

De Elburger Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen (AvK) organiseert op zaterdag 19 januari 2019 van 15.30 tot 17.00 uur een informatiemiddag. Deze middag vindt plaats in ons clubhuis ‘Doggersbank’, J.P. Broekhovenstraat 42 in Elburg. Kom gezellig langs, stel al je vragen, laat je informeren en proef de sfeer!

Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen is al ruim 60 jaar dé ideale locatie voor watersporters. Vanuit de haven wordt er gevist, gezeild en gemotord. In en rond het mooi gelegen clubhuis worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vanaf 7 jaar kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met zeilen. Vorig jaar zijn we ook begonnen om volwassenen te leren zeilen. Niet alleen staat de watersport hoog in het vaandel maar bieden wij ook een leerzaam, actief en educatief programma aan.

Huren
Bij de watersportvereniging is het ook mogelijk om een zeilboot te huren. Voor de Jeugd is dat de optimist en voor de volwassenen de laser(eenpersoonsboot) of een volksboot (tweepersoons boot).

Winterprogramma
In het winterseizoen gaan we niet het water op. Wel is er een actief en educatief programma om elkaar te blijven zien en affiniteit met de vereniging te houden. Dit jaar gaan we een knopenbord maken en is er eind maart een zwembadles. Hier leren de kinderen omslaan en de boot weer rechtop zetten.

Zomerprogramma
13 reguliere zeillessen
Optimisten kamp
Pinksterweekend
Eind september diploma uitreiking

Voor overige informatie verwijzen we u naar onze website, Facebook of kan u contact opnemen met Mark Staes, 06-13380001.

Hekken steigers op slot

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan halen steeds meer mensen hun boot uit het water. Ben je ook van plan om je boot uit het water te halen? Geef het even door aan de havenmeester.

Houd er ook rekening mee dat de hekken van de steigers in de haven tijdens de winterperiode op slot gaan. Voorkom dat je voor verrassingen komt te staan.