Informatiemiddag zeillessen jeugd en volwassenen

De Elburger Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen (AvK) organiseert op zaterdag 19 januari 2019 van 15.30 tot 17.00 uur een informatiemiddag. Deze middag vindt plaats in ons clubhuis ‘Doggersbank’, J.P. Broekhovenstraat 42 in Elburg. Kom gezellig langs, stel al je vragen, laat je informeren en proef de sfeer!

Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen is al ruim 60 jaar dé ideale locatie voor watersporters. Vanuit de haven wordt er gevist, gezeild en gemotord. In en rond het mooi gelegen clubhuis worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vanaf 7 jaar kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met zeilen. Vorig jaar zijn we ook begonnen om volwassenen te leren zeilen. Niet alleen staat de watersport hoog in het vaandel maar bieden wij ook een leerzaam, actief en educatief programma aan.

Huren
Bij de watersportvereniging is het ook mogelijk om een zeilboot te huren. Voor de Jeugd is dat de optimist en voor de volwassenen de laser(eenpersoonsboot) of een volksboot (tweepersoons boot).

Winterprogramma
In het winterseizoen gaan we niet het water op. Wel is er een actief en educatief programma om elkaar te blijven zien en affiniteit met de vereniging te houden. Dit jaar gaan we een knopenbord maken en is er eind maart een zwembadles. Hier leren de kinderen omslaan en de boot weer rechtop zetten.

Zomerprogramma
13 reguliere zeillessen
Optimisten kamp
Pinksterweekend
Eind september diploma uitreiking

Voor overige informatie verwijzen we u naar onze website, Facebook of kan u contact opnemen met Mark Staes, 06-13380001.

Hekken steigers op slot

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan halen steeds meer mensen hun boot uit het water. Ben je ook van plan om je boot uit het water te halen? Geef het even door aan de havenmeester.

Houd er ook rekening mee dat de hekken van de steigers in de haven tijdens de winterperiode op slot gaan. Voorkom dat je voor verrassingen komt te staan.

Kerstknutselen

Op 22 december gaan we gezellig met elkaar kerst knutselen.

Wat is er te doen?
- Kerststukjes maken;
- Kransen maken;
- Kerst hangers;
- Kerst stalletjes maken;
- Placemats maken.

Op Pinterest zijn heel veel leuke ideetjes te vinden. Dus… zoek iets leuks op internet wat je wil maken en kom gezellig bij ons knutselen. Wel zelf jullie alle benodigdheden meenemen. Denk aan een lijmpistool, kerstgroen, papier etc.....

Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.

Locatie: kantine AVK
Aanvang: 16.00 uur

Lijkt het je leuk om te helpen met de voorbereidingen of tijdens de middag? Meld je aan via secretaris@wsv-avk.nl.

Sinterklaasviering

Kom op 24 november naar de kantine van de AVK voor een gezellige Sinterklaasmiddag.

Programma
- Pepernoten sjoelen
- Trekpoppen maken
- Een klauterparcours buiten
- Gezelschapsspelletjes
- Een Sinterklaasfilm
- Heel veel pepernoten en warme chocolademelk!

Neem je eigen NEP-kado mee en kom gezellig mee spelen!

Locatie: kantine AVK
Aanvang: 16.00 uur

We zoeken nog mensen die mee willen helpen! Meld je aan via secretaris@wsv-avk.nl-

Vrijwilligers gezocht

Voel je je betrokken bij EWSV AVK dan dagen we je uit om vrijwilliger te worden. Wanneer er leden bij komen dan is het binnen de vereniging een goed gebruik om een taak op je te nemen zodat we met elkaar zorgen dat het goed gaat met EWSV AVK.

Vacatures

  • Penningmeester

  • Kantinedienst

  • Wedstrijdleiding

  • Organiseren van evenementen

  • Klussers opknappen kantine

Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar Rinus: r.buys@wsv-avk.nl.