Lid worden

Heb je interesse in een ligplek in onze haven? Dat kan. Daarvoor moet je eerst lid worden.

Meld je eerst aan via het contactformulier. Vervolgens maken we als bestuur graag kennis met je en maken we je wegwijs in onze vereniging. Na het voldoen van de jaarlijkse contributie en eenmalig entreegeld bent je lid van AvK. Indien beschikbaar kom je nu ook in aanmerking voor een ligplek.

Hand- en spandiensten

Als lid van de AvK vragen we ook inzet van de leden. Leden die een boot in de haven, of aan de wal hebben liggen, in de leeftijd van 18 tot de AOW gerechtigde leeftijd, dienen 2x 4 uur per jaar zich vrijwillig in te zetten voor de vereniging. Dit kan op allerlei manieren, zoals kantinedienst draaien of evenementen te organiseren.

Wachtlijst haven
Er is vaak een wachtlijst voor de ligplekken in de haven. Dit verschilt per seizoen. Het ligt er aan of leden blijven, of ligplekken opgezegd worden. De verdeling van ligplekken gebeurt naar datum van inschrijving.