Zeillessen

Als je voor het eerst zeilles gaat volgen, is het natuurlijk fijn om te weten hoe de les verloopt. Je zult merken dat je na een paar lessen er al helemaal in zit, maar om je op weg te helpen hebben we alles even op een rij gezet.

Optimisten

Locatie: melden bij clubgebouw Doggersbank

Het is fijn als je zo’n 20 minuten van tevoren aanwezig bent. In deze tijd heb je de gelegenheid om je boot op te tuigen, je zeilkleding aan te trekken en je klaar te maken voor de les. We starten altijd met een instructie in het clubgebouw. Daar krijg je uitleg over wat jullie die les gaan oefenen. Na de instructie gaan jullie het water op onder begeleiding van de instructeurs die in een bijboot alle leerlingen van dichtbij volgen en tips geven waar nodig.

Nog geen eigen boot? Het is mogelijk om een optimist en een kluisje te huren bij AvK. Meld je even bij een instructeur wanneer je voor de eerste keer bij de vereniging komt of vraag het even aan de aanwezige ouders. We helpen je graag op weg.

vervolgzeilers - splash, laser en andere boten

Jullie krijgen, net als de optimistenzeilers, eerst instructie in het clubgebouw. Zorg ervoor dat je boot al is opgetuigd en klaar ligt om te vertrekken. In je zeilkleding kom je instructie volgen om het op het water te gaan oefenen. Ook tijdens deze training zijn er instructeurs in een bijboot erbij om je te begeleiden.